2cb NEXUS

2CB o NEXUS

 

 2cb

 

 

(4-bromo-2,5-dimetoxifeniletilamina) Derivat de les amfetamines és una  Fenetilamina psicodèlica.  Habitualment la trobarem en forma de pastilla (blava o blanca, generalment, però les podem trobar de més colors i formes).

 

 

Efectes:

 

Podríem descriure els seus efectes com una barreja entre LSD i MDMA. A dosis petites predominen els efectes estimulants tipus pastilla mdma, i a dosis altes els efectes més psicodèlics i duradors. Pot trigar bastant a mostrar els seus efectes, més que amb mdma i pot tenir una duració d’entre 4 i 8 hores, per aquest motiu cal ser prudents amb la dosificació del 2cb i ser pacients per l’aparició dels seus efectes.

 

 

Precaucions i reducció de riscos

 

No tenim massa informació sobre els efectes a mig i llarg plaç, doncs és una substància no molt popular i l’ha provat poca gent.

 

No prendre 2cb es té qualsevol malaltia, s’està en període de lactància o es pren medicació o trastorn psicològic. No conduir mai sota els efectes del 2cb!!!

 

Molt de compte amb la dosificació, doncs podríem tenir un mal viatge si ens sobre dosifiquem. Esperar sempre a notar els efectes en la seva plenitud abans de prendre una segona dosis, no és com l’mdma.

 

Algunes persones l’han pres pensant que consumien mdma, tenint reaccions inesperades que poden provocar, angoixa, ansietat…per la potència i durada dels seus efectes.

 

 

 

 

Si es consumeix, cal fer-ho en contextos adequats i amb persones de confiança al costat.

 

Es recomana no barrejar amb altres substàncies, alcohol, cànnabis, cocaïna, mdma…pot difuminar, augmentar o distorsionar els seus efectes i conseqüentment tenir una mala experiència, per exemple l’ús simultani de cànnabis podria allargar els seus efectes i el d’alcohol distorsionar els efectes i fer-nos sentir malament.

 

 ppp

 

 

 

Què fer si hi ha mal rotllo?

 

Tranquil·litzar a la persona, tot el que puja baixa! Retirar-se a llocs tranquils i amb aire pur….

 

No posar-nos nerviosos ni alterats, podria empitjorar la situació, cal conservar la calma.

 

Davant de excessiva prolongació d’efectes indesitjats com paranoies, ansietat, agressivitat, cal posar-se en contacte amb els servies d’emergència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Entrades recents
Comentaris recents
Categories
Translator
Translator Plugin