Qui som?

ARSU FESTAsom un col·lectiu, que té per objectiu reduir i minimitzar els riscos associats  a l’ús de substàncies i també de les relacions sexuals. Tots els memebres d’ARSU FESTA  convinem la tasca de voluntariat en el projecte , amb la nostra vida i formació professional relacionada amb el món de la Educació Social, Integració Social, Treball Social, Psicologia i Antropologia.

Entenem aquests fenòmens  com una forma lliure d’expressió i experimentació de les persones. Promovent bones pràctiques, augmentant el coneixement i fent aflorar els diferents discursos existents al respecte, pretenem augmentar el grau de responsabilització individual i col·lectiva en pro d’una millor convivència.

Per tant, informar, sensibilitzar, fomentar la participació, desenvolupar accions preventives i de reducció de danys i riscos en espais d’oci nocturn, són les activitats que proposem per aconseguir els nostres objectius, a més d’implementar tècniques d’Investigació- Acció- Participativa amb l’objectiu de divulgar i construir coneixement.

ARSU FESTA, compta amb la col·laboració del Servei d’Addiccions i Salut Mental (Hospital Universitari Sant Joan) i Pla d’accions sobre drogues  de Reus.

www.infodroguesreus.com

Vols col·laborar amb nosaltres?

arsufesta@gmail.com